Stemmari Rosè gaminamas naudojant vietinę Sicilijos veislės Nero d’Avola vynuogę
Vynuogės auginamos smėlingame Sicilijos regiono dirvožemyje. Kasdienė vynuogynų priežiūra leidžia apsaugoti vynuoges nuo karštų saulės spindulių išsaugant natūralų vyno šviežumą ir subalansuotą rūgštį
Šviesiai rubino raudonumo spalvos. Stiprus laukinių braškių natų aromatas, būdingas Nero d’Avola vynuogei. Subtilios struktūros skonis, ideali mineralų pusiausvyra
Grupė:
Pagaminimo šalis:
Rūšis:
Spalva:
Vynuogės:
Dera su:
baltos mėsos patiekalais, vasaros salotomis, arba kaip aperityvas
Stiprumas:
13%
Tūris/svoris/kiekis:
0.75 L
Matavimo vnt.:
vienetai
599 €