Žvaigždiniai anyžiai, žolelės ir prieskoniai, alkoholis, cukrus ir grynas vulkaninės kilmės vanduo iš „Luxardo“ šaltinių yra pagrindiniai ingredientai, išskiriantys „Luxardo Sambuca dei Cesari“. Vis dar gaminamos pagal originalų šeimos receptą, aukštos kokybės žaliavos ir pažangiausi gamybos metodai garantuoja aukščiausią gėrimo kokybę. Jau senovėje žinomas ir vertinamas dėl savo gydomųjų savybių anyžiaus augalas, kilęs iš Kinijos, per šimtmečius paplito Viduržemio jūros pakrantės šalyse, kur jis buvo plačiai naudojamas tipiškų patiekalų ir desertų ruošimui. Išbandykite on-the-rocks arba su 3 kavos pupelėmis, kad gautumėte klasikinį itališką „Sambuca con la mosca“. Tai taip pat idealiai tinka su kava arba praskiesta vandeniu kaip aperityvas