Ekologiška žuvies sriuba

Visas Marie-Amélie žinias, patirtį ir Provanso regiono tradicijas galima rasti aukščiausios kokybės ORGANINĖS žuvies sriubos recepte. Sertifikuotas gamybos su ingredientais, gautais iš ekologinės žemdirbystės, procesas yra kontroliuojamas

Pagaminta iš ekologiškos lašišos (20%) ir ekologiškų krevečių. Kokybiški ingredientai: morkos, porai, svogūnai, saldieji pipirai, pankoliai, pipirai, lauro lapai ir čiobreliai. Pomidorų pastos dėka džiugina oranžinė spalva. Naujas skanus subtilaus skonio ir pluoštinės tekstūros receptas be konservantų, kurį labai mėgsta gurmanai. Paruošta mėgautis su skrebučiais ir šaukštu Rouille à la Sétoise padažo sriuboje

Be konservantų. Tinkama Viduržemio jūros dietai. Paruošimas: pašildykite iki užvirimo, - „quand ça bouille, tu baisses!“ 3-4 porcijoms 

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Tūris/svoris/kiekis:
780 g
Matavimo vnt.:
vienetai
699