Žuvies sriuba „Label Rouge“

Kodėl verta rinktis Soupe rouge de la mer? Unikalus receptas garantuoja šios sriubos gurmanišką išskirtinumą:

• Gaminama iš laukinių žuvų, sugautų arti kranto trumpesnių nei 24 valandų žvejybos reisų metu

• Šios žuvys, daugiausia raudonukės, suteikia jai išskirtinį skonį, apetitą sukeliantį kvapą ir nepakartojamą pluoštinę tekstūrą

• Žuvys, palyginti su tradicinėmis sriubomis, sudaro 40% viso šio recepto ingredientų svorio

• Šioje tradicinėje ir gurmaniškoje sriuboje nėra tirštiklių ar konservantų. Tipiškus jos skonius sustiprina kruopščiai parinktų žolelių ir prieskonių, tokių kaip šafranas, mišinys

• Aukščiausio spaudimo alyvuogių aliejus, morkos, porai ir pomidorų pasta taip pat yra tarp ingredientai

Be konservantų. Tinkama Viduržemio jūros dietai. Paruošimas: pašildykite iki užvirimo, - „quand ça bouille, tu baisses!“ 3-4 porcijoms 

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Tūris/svoris/kiekis:
780 g
Matavimo vnt.:
vienetai
699