Stemmari Creato BIO Nero d'Avola Sicilia DOC

Vynas iš Sicilojos.

Derliaus nuėmimas:vynuogės skinamos Rugsėjo viduryje

Fermentacija ir brandinimas: pirma fermentacija trunka maždaug dvi savaites 24C temperatūroje, tuomet dekantuojamas, ir toliau brandinamas dvejus metus išskirtinai plieno statinėse, tikslu išsaugoti aromatus

Spalva, skonis ir aromatai: violetinio atspalvio, ilgai išliekantis šviežio vyno skonis, būdingas šiai vynuogių veislei. Skonio struktūra būdinga jauniems vynams, tačiau jaučiami aksominiai taninai, kurių klampumas išlieka poskonyje

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Rūšis:
Spalva:
Vynuogės:
Dera su:
lazanija, saldžiarūgščiai ruoštu triušiu, ar mėsa su padažu
Stiprumas:
13.5%
Tūris/svoris/kiekis:
0.75 L
Matavimo vnt.:
vienetai
599