Santa Teresa 1796 + GB

1996 metais minint Vollmer šeimos įkurtos distilerijos Hacienda Santa Teresa dviejų šimtų metų jubiliejų, ketvirtosios šeimos kartos narys Alberto Herrera metė bendrovei iššūkį sukurti romą, kuriame atsispindėtų visas per pirmuosius 200 metų išmoktas meistriškumas

Išraiškingas Venesuelos romas Santa Teresa 1796 pagamintas naudojant solera metodą (labiau žinomas Ispanijos chereso gamyboje). Mišinyje esantys romai prieš tai brandinami burbono ąžuolo statinėse nuo 5 iki 35 metų

Nosyje saldi karamelė, trapus irisas, pipirai, obuoliai ir bananai

Gomuryje sviestiškas, vanilė, sodrios melasos ir šokolado, ir dar daugiau saldžios bananų natos. Stebėtinos užuominos apie Kalvadosą

Poskonis ilgas, vaisinis su karamele ir riešutais

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Stiprumas:
40%
Tūris/svoris/kiekis:
0.7 L
Matavimo vnt.:
vienetai
4999