1996 metais minint Vollmer šeimos įkurtos distilerijos Hacienda Santa Teresa dviejų šimtų metų jubiliejų, ketvirtosios šeimos kartos narys Alberto Herrera metė bendrovei iššūkį sukurti romą, kuriame atsispindėtų visas per pirmuosius 200 metų išmoktas meistriškumas
Išraiškingas Venesuelos romas Santa Teresa 1796 pagamintas naudojant solera metodą (labiau žinomas Ispanijos chereso gamyboje). Mišinyje esantys romai prieš tai brandinami burbono ąžuolo statinėse nuo 5 iki 35 metų
Nosyje saldi karamelė, trapus irisas, pipirai, obuoliai ir bananai
Gomuryje sviestiškas, vanilė, sodrios melasos ir šokolado, ir dar daugiau saldžios bananų natos. Stebėtinos užuominos apie Kalvadosą
Poskonis ilgas, vaisinis su karamele ir riešutais