Viskis pavadintas Hatozaki švyturio, seniausio akmeninio Japonijos švyturio, veikiančio nuo 1620 metų, vardu
Maišytas viskis iš Kaikyo distilerijos kartu distiliuojant miežių salyklą (malt) ir grūdų viskį (grain) Pot Still distiliavimo inde. Skystis brandinamas daugelyje skirtingų statinių rūšių, įskaitant chereso, burbono ir Mizunara* ąžuolo statines, suteikiant jam skonio kompleksiškumą
* Mizunara ąžuolas yra viena brangiausių medienų Pasaulyje. Išskirtinis medienos charakteris brandinamam viskiui suteikia išskirtinai su niekuo kitu nepalyginamas kvapo ir skonio natas
Nosyje lengvi, saldūs salyklo aromatai, kartu su javų ir kvapnios citrinžolės natomis. Pajusite ir nektarino, bei banano aromatus
Gomuryje grūdų saldumas, medaus ir statinės medžio prieskoniai
Poskonyje atsiranda riešutų ir dar daugiau javų natų